Meistä

Tilitoimisto Janina Оy tarjoaa monipuolisia taloushallintopalveluita suomen, viron ja venäjän kielellä. Yrityksen toiminta alkoi elokuussa 2012 toiminimen muotoisena y-tunnuksella 2493560-1. Joulukuusta 2014 alkaen yritys on jatkanut tilitoimistotoimintaa osakeyhtiön muotoisena. Yrityksen perustajalla on 18 vuoden työkokemus kirjanpitäjänä, pääkirjanpitäjänä, kirjanpitopäällikkönä, talouspäällikön sijaisena Suomessa. Tarjolla kattavat taloushallintopalvelut työntekijänä tai yrittäjänä/tilitoimistopalveluna.

Tilitoimisto Janina Оy tarjoaa mm yrityksen perustamispalvelut ja taloushallintokonsultointipalvelut mm aloitteleville yrityksille, virtuаalitoimisto- eli juridisen osoitteen palvelut, kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut viranomaisilmoituspalveluineen, tilinpäätös- ja veroilmoituspalvelut, pakolliset työnantajavelvoitepalvelut mm. työterveyshuoltosopimuspalvelut, järjestää myös tilintarkastuspalvelut.

Tilitoimisto Janina Оy järjestää täysin ilmaiseksi yrityksenne vakuutukset mm. yritysvakuutuksen, työnantajan pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, omistajien YEL- ja tapaturmavakuutukset.

Tilitoimisto Janina Оy tarjoaa lisäksi Visma Fivaldi nettipohjaisten taloushallinto-ohjelmien vuokrauspalveluita. Yrityksenne pääsee itse esim. tekemään myyntilaskuja ja maksamaan ostolaskuja. Vuokrauspalvelu on mahdollista myös silloin, kun yritys haluaa hoitaa itsenäisesti koko taloushallintonsa. Taloushallinto-ohjelman vuokrauspalvelun kautta voimme toimia yrityksen kirjanpitäjän/palkanlaskijan sijaisena ja -konsultoijana, koska pääkäyttäjän roolissa pääsemme tarvittaessa yrityksen tietokantaan. Tällainen sijaisuus- ja konsultointimahdollisuus tarjoaa yritykselle keskeyttämätöntä taloushallintoa erilaisissa vaikeissa tilanteissa esim. tilinpäätöksessä tai kirjanpitäjän poissaolojen aikana. Käytössämme on Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmisto. Ulkoista talousasiasi tilitoimiston ammattilaiselle ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi. Visma Fivaldi pilvipalvelun reaaliaikaisella raportoinnilla saat ajantasaisen näkymän yrityksesi talouteen – missä ja milloin vain. Tutustu Fivaldin sähköiseen taloushallintoon.

Tilitoimisto Janina Оy tarjoaa myös yritysmyyntipalvelut. Meidän yhteistyökumppanimme löytää yrityksellenne ostajan tai myyjän eri toimialoilta.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä keskustellaksemme siitä, miten voimme olla hyödyksi yrityksellenne.